Valencia

Valencia bevindt zich in Manises, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Manises.


Tijd
Land Spanje
IATA VLC
ICAO LEVC
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf Manises naar Amsterdam is het 2 uur en 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 1481 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 34 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Valencia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Manises gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Valencia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Valencia is VLC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Valencia.