Valencia

Valencia bevindt zich in Manises, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Manises.


Tijd
Land Spanje
IATA VLC
ICAO LEVC
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Cluj-Napoca International AirportCluj-Napoca
Ibiza AirportIbiza
Zurich AirportZurich
Tangier Ibn Battouta AirportTangier
Istanbul AirportIstanbul
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Heathrow AirportLonden
Barcelona-El Prat AirportBarcelona

Vanaf Manises naar Amsterdam is het 2 uur en 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 1481 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 34 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Valencia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Manises gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Valencia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Valencia is VLC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Iberia
Vueling Airlines
Air Europa
Ten Airways

Er is momenteel geen nieuws over Valencia.