Cluj Napoca International Airport

Cluj Napoca International Airport bevindt zich in Cluj-Napoca, Roemenië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cluj-Napoca.


Tijd
Land Roemenië
IATA CLJ
ICAO LRCL
Tijdzone Europe/Bucharest

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Valencia AirportValencia
Malaga AirportMálaga
Dublin AirportDublin
Heraklion International AirportHeraklion
Rhodes International AirportRodes Island
Zakynthos International AirportZakynthos Island
Antalya AirportAntalya
Hurghada International AirportHurghada

Vanaf Cluj-Napoca naar Amsterdam is het 2 uur en 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 1491 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 45 minuten.

Als je vliegt naar Roemenië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cluj Napoca International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Leu (valutacode RON). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cluj-Napoca gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cluj Napoca International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cluj Napoca International Airport is CLJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Blue Air
Flexflight
Lufthansa CityLine
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Cluj Napoca International Airport.