Sofia

Sofia bevindt zich in Sofia, Bulgarije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Sofia.


Tijd
Land Bulgarije
IATA SOF
ICAO LBSF
Tijdzone Europe/Sofia

Vanaf Sofia naar Amsterdam is het 2 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 1754 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 1 minuten.

Als je vliegt naar Bulgarije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sofia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lev (valutacode BGN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Sofia gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sofia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sofia is SOF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Sofia.