Rinas Mother Teresa

Rinas Mother Teresa bevindt zich in Tirana, Albanië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tirana.


Tijd
Land Albanië
IATA TIA
ICAO LATI
Tijdzone Europe/Tirane

Vanaf Tirana naar Amsterdam is het 2 uur en 58 minuten minuten vliegen. De afstand is 1654 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Albanië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Rinas Mother Teresa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lek (valutacode ALL). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tirana gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Rinas Mother Teresa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Rinas Mother Teresa is TIA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Rinas Mother Teresa.