Bergamo – Orio al Serio

Bergamo – Orio al Serio bevindt zich in Milaan, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Milaan.


Tijd
Land Italië
IATA BGY
ICAO LIME
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Bacau "George Enescu" International AirportBacău
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Mohammed V International AirportCasablanca
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul
Tbilisi International AirportTbilisi
Tarbes-Lourdes-Pyrenees AirportTarbes/Lourdes/Pyrénées
Marsa Alam International AirportMarsa Alam
Lampedusa AirportLampedusa
Brindisi - Salento AirportBrindisi
Olbia Costa Smeralda AirportOlbia (SS)

Vanaf Milaan naar Amsterdam is het 58 minuten minuten vliegen. De afstand is 821 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 49 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bergamo – Orio al Serio wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Milaan gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bergamo – Orio al Serio elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bergamo – Orio al Serio is BGY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Niger Air Cargo
Eurowings
Ryanair UK
Alba Star.es

Er is momenteel geen nieuws over Bergamo – Orio al Serio.