Mohamed V

Mohamed V bevindt zich in Casablanca, Marokko. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Casablanca.


Tijd
Land Marokko
IATA CMN
ICAO GMMN
Tijdzone Africa/Casablanca

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Brussels AirportBrussel
Region de Murcia International AirportCorvera
EuroAirport Basel-Mulhouse-FreiburgBazel
Montpellier-Mediterranee AirportMontpellier
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Fes-Saiss AirportFes
Toulouse-Blagnac AirportBlagnac
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Malaga AirportMálaga
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul

Vanaf Casablanca naar Amsterdam is het 3 uur en 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 2327 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 35 minuten.

Als je vliegt naar Marokko is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Mohamed V wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dirham (valutacode MAD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Casablanca gebruiken ze type C / E(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Mohamed V elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Mohamed V is CMN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air France
Delta Air Lines
KLM
Saudi Arabian Airlines
American Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Mohamed V.