Blagnac

Blagnac bevindt zich in Toulouse, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Toulouse.


Tijd
Land Frankrijk
IATA TLS
ICAO LFBO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Fes-Saiss AirportFes
Mohammed V International AirportCasablanca
Angads AirportOujda
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Santorini AirportSantorini Island
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Heraklion International AirportHeraklion

Vanaf Toulouse naar Amsterdam is het 1 uur en 11 minuten minuten vliegen. De afstand is 997 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 0 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Blagnac wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Toulouse gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Blagnac elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Blagnac is TLS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
EasyJet
Aegean Airlines
Brussels Airlines
Volotea

Er is momenteel geen nieuws over Blagnac.