Orly

Orly bevindt zich in Parijs, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Parijs.


Tijd
Land Frankrijk
IATA ORY
ICAO LFPO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Malta International AirportValletta
Rodez-Marcillac AirportRodez/Marcillac
Brive-Souillac AirportBrive la Gaillarde
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Tunis-Carthage AirportTunis
Mohammed V International AirportCasablanca
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Francisco de Sa Carneiro AirportPorto
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca

Vanaf Parijs naar Amsterdam is het 30 minuten minuten vliegen. De afstand is 433 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Orly wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Parijs gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Orly elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Orly is ORY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Transavia France
Iberia
Vueling Airlines
Air France
Air Europa

Er is momenteel geen nieuws over Orly.