Sais

Sais bevindt zich in Fez, Marokko. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Fez.


Tijd
Land Marokko
IATA FEZ
ICAO GMFF
Tijdzone Africa/Casablanca

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Brussels AirportBrussel
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Weeze AirportWeeze
Nice Cote d'Azur International AirportNice
Bordeaux-Merignac AirportBordeaux/Mérignac
Strasbourg AirportStrasbourg
Montpellier-Mediterranee AirportMontpellier
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Toulouse-Blagnac AirportBlagnac
Paris Charles de Gaulle AirportParijs

Vanaf Fez naar Amsterdam is het 3 uur en 36 minuten minuten vliegen. De afstand is 2187 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 25 minuten.

Als je vliegt naar Marokko is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sais wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dirham (valutacode MAD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Fez gebruiken ze type C / E(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sais elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sais is FEZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Arabia
Ryanair
Royal Air Maroc
ITA Airways
Turkish Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Sais.