Montpellier Airport

Montpellier Airport bevindt zich in Montpellier, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Montpellier.


Tijd
Land Frankrijk
IATA MPL
ICAO LFMT
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Nador International AirportNador
Tangier Ibn Battouta AirportTangier
Mohammed V International AirportCasablanca
Fes-Saiss AirportFes
Angads AirportOujda
Bratislava AirportBratislava
Frankfurt AirportFrankfurt
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Montpellier naar Amsterdam is het 1 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 973 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 58 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Montpellier Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Montpellier gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Montpellier Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Montpellier Airport is MPL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
EasyJet
Transavia France
Royal Air Maroc
Transavia
Air France

Er is momenteel geen nieuws over Montpellier Airport.