Les Anglades

Les Anglades bevindt zich in Oujda, Marokko. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Oujda.


Tijd
Land Marokko
IATA OUD
ICAO GMFO
Tijdzone Africa/Casablanca

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Region de Murcia International AirportCorvera
Marseille Provence AirportMarseille
Montpellier-Mediterranee AirportMontpellier
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Lille AirportLille/Lesquin
Toulouse-Blagnac AirportToulouse/Blagnac
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Brussels AirportBrussel
Strasbourg AirportStrasbourg

Vanaf Oujda naar Amsterdam is het 2 uur en 24 minuten minuten vliegen. De afstand is 2020 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 13 minuten.

Als je vliegt naar Marokko is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Les Anglades wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dirham (valutacode MAD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Oujda gebruiken ze type C / E(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Les Anglades elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Les Anglades is OUD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Arabia
Royal Air Maroc
Ryanair
American Airlines
Iberia

Er is momenteel geen nieuws over Les Anglades.