TUI Fly breidt uit met vluchten naar Oujda

TUI Fly heeft onlangs vliegveld Oujda, Marokko, toegevoegd aan haar bestemmingennetwerk. De nieuwe lijn verbindt Deurne direct met het oosten van Marokko. een belangrijke toevoeging voor de Marokkaanse gemeenschap in Antwerpen. Vanaf Deurne vertrok onlangs de eerste vlucht naar Oujda wat deze stad de derde Marokkaanse bestemming maakt binnen het netwerk van TUI. Er gingen al vluchten door TUI Fly naar Tanger en Nador.

De luchtvaartmaatschappij zal twee keer per week naar Oujda vliegen; namelijk op woensdag en zondag. Met deze nieuwe toevoeging biedt TUI Fly vanuit Deurne deze zomer vluchten naar twaalf bestemmingen aan, waaronder:

Spanje: Alicante, Ibiza, Malaga, Murcia, Palma De Mallorca, Tenerife
Marokko: Nador, Tanger, Oujda
Kroatië: Split
Turkije: Antalya
Griekenland: Kreta-Heraklion

To top