Boukhalef

Boukhalef bevindt zich in Tangier, Marokko. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tangier.


Tijd
Land Marokko
IATA TNG
ICAO GMTT
Tijdzone Africa/Casablanca

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
London Gatwick AirportLonden
Brussels AirportBrussel
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Cologne Bonn AirportKeulen
Montpellier-Mediterranee AirportMontpellier
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid

Vanaf Tangier naar Amsterdam is het 2 uur en 24 minuten minuten vliegen. De afstand is 2027 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 14 minuten.

Als je vliegt naar Marokko is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Boukhalef wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dirham (valutacode MAD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tangier gebruiken ze type C / E(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Boukhalef elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Boukhalef is TNG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Arabia
Tara Air
Royal Air Maroc
Ryanair
TAP Air Portugal

Er is momenteel geen nieuws over Boukhalef.