Alicante El Altet

Alicante El Altet bevindt zich in Alicante, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Alicante.


Tijd
Land Spanje
IATA ALC
ICAO LEAL
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Ibiza AirportIbiza
Brussels AirportBrussel
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Weeze AirportWeeze
Menorca AirportMenorca Island
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Eindhoven AirportEindhoven

Vanaf Alicante naar Amsterdam is het 2 uur en 55 minuten minuten vliegen. De afstand is 1613 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 44 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Alicante El Altet wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Alicante gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Alicante El Altet elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Alicante El Altet is ALC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Iberia
Vueling Airlines
Air Europa
Ten Airways
Air Nostrum

Er is momenteel geen nieuws over Alicante El Altet.