Belp

Belp bevindt zich in Berne, Zwitserland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Berne.


Tijd
Land Zwitserland
IATA BRN
ICAO LSZB
Tijdzone Europe/Zurich

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Alicante-Elche AirportAlicante
Jerez AirportJerez de la Frontera
Heraklion International AirportHeraklion
Kos AirportKos Island
Larnaca International AirportLarnarca
Rhodes International AirportRodes Island
Antalya AirportAntalya
Ohrid "St. Paul the Apostle" AirportOhrid
Henri Coanda International AirportBucharest

Vanaf Berne naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 632 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 35 minuten.

Als je vliegt naar Zwitserland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Belp wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Franc (valutacode CHF). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Berne gebruiken ze type J(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Belp elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Belp is BRN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Helvetic
Alsie Express
Aviast Air
Flexflight
Fly AllWays

Er is momenteel geen nieuws over Belp.