Jerez De La Frontera

Jerez De La Frontera bevindt zich in Jerez De La Frontera, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Jerez De La Frontera.


Tijd
Land Spanje
IATA XRY
ICAO LEJR
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Hannover AirportHannover
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Hamburg AirportHamburg
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
London Stansted AirportLonden
Seville San Pablo AirportSevilla
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca

Vanaf Jerez De La Frontera naar Amsterdam is het 2 uur en 17 minuten minuten vliegen. De afstand is 1927 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 7 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Jerez De La Frontera wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Jerez De La Frontera gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Jerez De La Frontera elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Jerez De La Frontera is XRY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Iberia
Vueling Airlines
Tara Air
Eurowings
American Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Jerez De La Frontera.