Pablo Ruiz Picasso

Pablo Ruiz Picasso bevindt zich in Malaga, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Malaga.


Tijd
Land Spanje
IATA AGP
ICAO LEMG
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf Malaga naar Amsterdam is het 2 uur en 14 minuten minuten vliegen. De afstand is 1884 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 3 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Pablo Ruiz Picasso wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Malaga gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Pablo Ruiz Picasso elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Pablo Ruiz Picasso is AGP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Pablo Ruiz Picasso.