Pablo Ruiz Picasso

Pablo Ruiz Picasso bevindt zich in Malaga, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Malaga.


Tijd
Land Spanje
IATA AGP
ICAO LEMG
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Hamburg AirportHamburg
Ibiza AirportIbiza
Brussels AirportBrussel
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Menorca AirportMenorca Island
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Eindhoven AirportEindhoven

Vanaf Malaga naar Amsterdam is het 2 uur en 14 minuten minuten vliegen. De afstand is 1884 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 3 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Pablo Ruiz Picasso wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Malaga gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Pablo Ruiz Picasso elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Pablo Ruiz Picasso is AGP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Iberia
Vueling Airlines
Ryanair
Air Europa
Eurowings

Er is momenteel geen nieuws over Pablo Ruiz Picasso.