Henri Coanda International

Henri Coanda International bevindt zich in Boekarest, Roemenië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Boekarest.


Tijd
Land Roemenië
IATA OTP
ICAO LROP
Tijdzone Europe/Bucharest

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Francisco de Sa Carneiro AirportPorto
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Milano Linate AirportMilaan
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Valencia AirportValencia
Brussels AirportBrussel
Ben Gurion International AirportTel Aviv

Vanaf Boekarest naar Amsterdam is het 2 uur en 7 minuten minuten vliegen. De afstand is 1782 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 5 minuten.

Als je vliegt naar Roemenië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Henri Coanda International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Leu (valutacode RON). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Boekarest gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Henri Coanda International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Henri Coanda International is OTP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
TAROM
Austrian
United Airlines
Blue Air

Er is momenteel geen nieuws over Henri Coanda International.