Linate

Linate bevindt zich in Milaan, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Milaan.


Tijd
Land Italië
IATA LIN
ICAO LIML
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Malta International AirportValletta
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Stockholm Arlanda AirportStockholm
London Heathrow AirportLonden
Dublin AirportDublin
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Brussels AirportBrussel
Frankfurt AirportFrankfurt
Brindisi - Salento AirportBrindisi

Vanaf Milaan naar Amsterdam is het 59 minuten minuten vliegen. De afstand is 830 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Linate wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Milaan gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Linate elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Linate is LIN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
ITA Airways
Air Nostrum
Brussels Airlines
Air Canada
Air Dolomiti

Er is momenteel geen nieuws over Linate.