Newark Liberty International

Newark Liberty International bevindt zich in New York, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf New York.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA EWR
ICAO KEWR
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Pellston Regional Airport of Emmet CountyPellston
Logan International AirportBoston
Cincinnati/Northern Kentucky International AirportCincinnati / Covington
Chicago Midway International AirportChicago
Spirit of St Louis AirportSt Louis
John Glenn Columbus International AirportColumbus
John F. Kennedy International AirportNew York
Eppley AirfieldOmaha
Los Angeles International AirportLos Angeles
McGhee Tyson AirportKnoxville

Vanaf New York naar Amsterdam is het 7 uur en 59 minuten minuten vliegen. De afstand is 5869 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 7 uur en 1 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Newark Liberty International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In New York gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Newark Liberty International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Newark Liberty International is EWR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
United Airlines
Air Canada
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Newark Liberty International.