Guglielmo Marconi

Guglielmo Marconi bevindt zich in Bologna, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bologna.


Tijd
Land Italië
IATA BLQ
ICAO LIPE
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Bologna naar Amsterdam is het 1 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 989 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Guglielmo Marconi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bologna gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Guglielmo Marconi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Guglielmo Marconi is BLQ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Guglielmo Marconi.