Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry

Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry bevindt zich in Lyon, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lyon.


Tijd
Land Frankrijk
IATA LYS
ICAO LFLL
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Mohammed V International AirportCasablanca
Fes-Saiss AirportFes
Tangier Ibn Battouta AirportTangier
Angads AirportOujda
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul
Heraklion International AirportHeraklion

Vanaf Lyon naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 733 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 41 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lyon gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry is LYS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Transavia France
Aegean Airlines
Buzz Aero
Austrian
Volotea

Er is momenteel geen nieuws over Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry.