International Airport Chisinau

International Airport Chisinau bevindt zich in Chisinau, Moldavië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Chisinau.


Tijd
Land Moldavië
IATA KIV
ICAO LUKK
Tijdzone Europe/Chisinau

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zvartnots International AirportYerevan
Istanbul AirportIstanbul
Dubai International AirportDubai
Parma AirportParma
Bologna Guglielmo Marconi AirportBologna
Verona Villafranca AirportVerona
Venice Marco Polo AirportVenetië
Milano Malpensa AirportMilaan
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul

Vanaf Chisinau naar Amsterdam is het 2 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 1830 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 10 minuten.

Als je vliegt naar Moldavië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar International Airport Chisinau wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Leu (valutacode MDL). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Chisinau gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op International Airport Chisinau elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van International Airport Chisinau is KIV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
FlyOne
Air Moldova
Turkish Airlines
LOT - Polish Airlines

Er is momenteel geen nieuws over International Airport Chisinau.