Bourgas

Bourgas bevindt zich in Bourgas, Bulgarije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bourgas.


Tijd
Land Bulgarije
IATA BOJ
ICAO LBBG
Tijdzone Europe/Sofia

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Luxembourg Findel AirportLuxembourg
Sofia AirportSofia
Ben Gurion International AirportTel Aviv
Oslo Airport, GardermoenOslo
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki
Copenhagen AirportKopenhagen
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Dublin AirportDublin
Cologne Bonn AirportKeulen
Stuttgart AirportStuttgart

Vanaf Bourgas naar Amsterdam is het 2 uur en 23 minuten minuten vliegen. De afstand is 2008 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 20 minuten.

Als je vliegt naar Bulgarije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bourgas wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lev (valutacode BGN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bourgas gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bourgas elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bourgas is BOJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Czech Airlines
Smartwings
EasyJet
Jet2.com
Wizz Air

Er is momenteel geen nieuws over Bourgas.