Sandro Pertini (caselle)

Sandro Pertini (caselle) bevindt zich in Turin, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Turin.


Tijd
Land Italië
IATA TRN
ICAO LIMF
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Catania-Fontanarossa AirportCatania
Lamezia Terme International AirportLamezia Terme (CZ)
Bacau "George Enescu" International AirportBacău
London Gatwick AirportLonden
Mikonos AirportMykonos Island
Skiathos Airport 'Alexandros Papadiamantis'Skiathos
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Santorini AirportSantorini Island
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid

Vanaf Turin naar Amsterdam is het 58 minuten minuten vliegen. De afstand is 819 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 48 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sandro Pertini (caselle) wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Turin gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sandro Pertini (caselle) elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sandro Pertini (caselle) is TRN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Dolomiti
All Nippon Airways
Air Canada
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Sandro Pertini (caselle).