Santorini (Thira)

Santorini (Thira) bevindt zich in Santorini (Thira), Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Santorini (Thira).


Tijd
Land Griekenland
IATA JTR
ICAO LGSR
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Chania International AirportSouda
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Abu Dhabi International AirportAbu Dhabi
London Gatwick AirportLonden
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Larnaca International AirportLarnarca
Bordeaux-Merignac AirportBordeaux/Mérignac
Bari Karol Wojtyla AirportBari

Vanaf Santorini (Thira) naar Amsterdam is het 3 uur en 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 2400 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 45 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Santorini (Thira) wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Santorini (Thira) gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Santorini (Thira) elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Santorini (Thira) is JTR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
Condor
Aegean Airlines
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Santorini (Thira).