Varna

Varna bevindt zich in Varna, Bulgarije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Varna.


Tijd
Land Bulgarije
IATA VAR
ICAO LBWN
Tijdzone Europe/Sofia

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Frankfurt AirportFrankfurt
Eindhoven AirportEindhoven
Prague Vaclav Havel AirportPraag
Dortmund AirportDortmund
London Luton AirportLondon
Hamburg AirportHamburg
London Gatwick AirportLonden
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Cologne Bonn AirportKeulen
Brussels South Charleroi AirportBrussel

Vanaf Varna naar Amsterdam is het 2 uur en 21 minuten minuten vliegen. De afstand is 1984 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 19 minuten.

Als je vliegt naar Bulgarije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Varna wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lev (valutacode BGN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Varna gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Varna elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Varna is VAR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Austrian
Ryanair
Wizz Air

Er is momenteel geen nieuws over Varna.