Vilnius

Vilnius bevindt zich in Vilnius, Litouwen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Vilnius.


Tijd
Land Litouwen
IATA VNO
ICAO EYVI
Tijdzone Europe/Vilnius

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Sharm el-Sheikh International AirportSharm el-Sheikh
Hurghada International AirportHurghada
Frankfurt AirportFrankfurt
Riga International AirportRiga
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Warsaw Chopin AirportWarschau
München AirportMünchen
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki
Copenhagen AirportKopenhagen

Vanaf Vilnius naar Amsterdam is het 2 uur en 38 minuten minuten vliegen. De afstand is 1377 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 43 minuten.

Als je vliegt naar Litouwen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Vilnius wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Litas (valutacode LTL). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Vilnius gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Vilnius elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Vilnius is VNO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
AirBaltic
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Brussels Airlines
Air Canada

Er is momenteel geen nieuws over Vilnius.