Riga International

Riga International bevindt zich in Riga, Letland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Riga.


Tijd
Land Letland
IATA RIX
ICAO EVRA
Tijdzone Europe/Riga

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Hamburg AirportHamburg
Heraklion International AirportHeraklion
Brussels AirportBrussel
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Copenhagen AirportKopenhagen
München AirportMünchen
Prague Vaclav Havel AirportPraag

Vanaf Riga naar Amsterdam is het 2 uur en 35 minuten minuten vliegen. De afstand is 1333 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 42 minuten.

Als je vliegt naar Letland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Riga International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lat (valutacode LVL). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Riga gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Riga International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Riga International is RIX. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
AirBaltic
TAP Air Portugal
Ryanair
Aegean Airlines
Austrian

Er is momenteel geen nieuws over Riga International.