Gardermoen

Gardermoen bevindt zich in Oslo, Noorwegen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Oslo.


Tijd
Land Noorwegen
IATA OSL
ICAO ENGM
Tijdzone Europe/Oslo

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Zurich AirportZurich
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Hamburg AirportHamburg
Frankfurt AirportFrankfurt
Istanbul AirportIstanbul
King County International AirportSeattle
Houston, Sugar Land Municipal / Hull Field AirportHouston
Copenhagen AirportKopenhagen
Stockholm Arlanda AirportStockholm

Vanaf Oslo naar Amsterdam is het 1 uur en 8 minuten minuten vliegen. De afstand is 959 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 19 minuten.

Als je vliegt naar Noorwegen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Gardermoen wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode NOK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Oslo gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Gardermoen elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Gardermoen is OSL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
SAS
Norwegian
Norwegian Air International
Eurowings
Austrian