Helsinki-vantaa

Helsinki-vantaa bevindt zich in Helsinki, Finland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Helsinki.


Tijd
Land Finland
IATA HEL
ICAO EFHK
Tijdzone Europe/Helsinki

Vanaf Helsinki naar Amsterdam is het 2 uur en 48 minuten minuten vliegen. De afstand is 1521 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 57 minuten.

Als je vliegt naar Finland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Helsinki-vantaa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Helsinki gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Helsinki-vantaa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Helsinki-vantaa is HEL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Helsinki-vantaa.