Miami International Airport

Miami International Airport bevindt zich in Miami, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Miami.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA MIA
ICAO KMIA
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Aspen-Pitkin County AirportAspen
John Glenn Columbus International AirportColumbus
Hartsfield-Jackson Atlanta International AirportAtlanta
Dallas Love FieldDallas
Minneapolis-St Paul International AirportMinneapolis
Fort Worth Meacham International AirportFort Worth
Oakland County International AirportPontiac
Southwest Florida International AirportFort Myers
Miami-Opa Locka Executive AirportMiami
Tampa International AirportTampa

Vanaf Miami naar Amsterdam is het 9 uur en 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 7442 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 9 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Miami International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Miami gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Miami International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Miami International Airport is MIA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
TAP Air Portugal
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Austrian
Thai Airways International

Er is momenteel geen nieuws over Miami International Airport.