Lech Walesa

Lech Walesa bevindt zich in Gdansk, Polen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Gdansk.


Tijd
Land Polen
IATA GDN
ICAO EPGD
Tijdzone Europe/Warsaw

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Warsaw Chopin AirportWarschau
Frankfurt AirportFrankfurt
Copenhagen AirportKopenhagen
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki
Monastir Habib Bourguiba International AirportMonastir
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Stockholm Arlanda AirportStockholm
München AirportMünchen

Vanaf Gdansk naar Amsterdam is het 1 uur en 6 minuten minuten vliegen. De afstand is 936 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 12 minuten.

Als je vliegt naar Polen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lech Walesa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Zloty (valutacode PLN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Gdansk gebruiken ze type C / E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lech Walesa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lech Walesa is GDN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Wizz Air
Eurowings
Ryanair
Ryanair Sun
Air Canada

Er is momenteel geen nieuws over Lech Walesa.