Diagoras

Diagoras bevindt zich in Rhodes, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rhodes.


Tijd
Land Griekenland
IATA RHO
ICAO LGRP
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Cluj-Napoca International AirportCluj-Napoca
Bern AirportBern
Stuttgart AirportStuttgart
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Brussels AirportBrussel
Hannover AirportHannover
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Rhodes naar Amsterdam is het 3 uur en 1 minuten minuten vliegen. De afstand is 2541 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 56 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Diagoras wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rhodes gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Diagoras elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Diagoras is RHO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Condor
Sky Express
Austrian
Ryanair
Tara Air

Er is momenteel geen nieuws over Diagoras.