Antalya

Antalya bevindt zich in Antalya, Turkije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Antalya.


Tijd
Land Turkije
IATA AYT
ICAO LTAI
Tijdzone Europe/Istanbul

Vanaf Antalya naar Amsterdam is het 3 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 2655 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 5 minuten.

Als je vliegt naar Turkije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Antalya wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lira (valutacode TRY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Antalya gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Antalya elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Antalya is AYT. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Antalya.