Pegasus Airlines naar Antalya vanaf Maastricht

Vanaf 22 april biedt Pegasus Airlines tweewekelijkse vluchten aan tussen Maastricht Aachen Airport en Antalya. De vluchten zullen plaatsvinden op maandag en donderdag gedurende het hele zomerseizoen. Antalya is al langer een populaire bestemming vanuit Maastricht; in de zomer van 2019 vloog Corendon zelfs dagelijks naar deze Turkse badplaats.

Onlangs heeft de maatschappij nog erkenning gekregen met twee prijzen voor het hebben van een van de jongste vloten ter wereld. Vanaf 2025 zal Pegasus Airlines exclusief gebruikmaken van de Airbus NEO-modellen, bekend om hun geringe geluidsoverlast en efficiëntie.

Dean Boljuncic, hoofd commerciële ontwikkeling bij MAA, uitte zijn enthousiasme over de nieuwe verbinding: “We zijn er trots op dat we Pegasus Airlines aan onze luchthaven hebben kunnen koppelen. We streven naar een langdurige samenwerking, te beginnen met de vluchten naar Antalya en mogelijk later naar andere bestemmingen. De zuinige en relatief stille vliegtuigen van Pegasus sluiten perfect aan bij onze visie op een duurzame en omgevingsbewuste luchthaven.”

Met de toevoeging van Pegasus Airlines hebben passagiers vanaf Maastricht Aachen Airport nu een tweede keuze voor vluchten naar Antalya, naast de diensten van Corendon, die voornamelijk pakketreizen aanbiedt terwijl Pegasus zich richt op de verkoop van losse vliegtickets.

To top