Ohrid

Ohrid bevindt zich in Ohrid, Macedonië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ohrid.


Tijd
Land Macedonië
IATA OHD
ICAO LWOH
Tijdzone Europe/Skopje

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Bern AirportBern
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Belgrade Nikola Tesla AirportBelgrado
Thessaloniki AirportThessaloniki
Eindhoven AirportEindhoven
Vienna International AirportWenen
Memmingen Allgau AirportMemmingen
Dortmund AirportDortmund
EuroAirport Basel-Mulhouse-FreiburgBâle/Mulhouse

Vanaf Ohrid naar Amsterdam is het 2 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 1728 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 57 minuten.

Als je vliegt naar Macedonië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ohrid wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Denar (valutacode MKD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ohrid gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ohrid elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ohrid is OHD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Swiss
Edelweiss Air
Wizz Air
Tri-MG Intra Asia Airlines
Wizz Air UK

Er is momenteel geen nieuws over Ohrid.