Memmingen Allgau Airport

Allgäu Airport Memmingen, ook wel bekend als Flughafen Memmingen, is een regionale luchthaven in Duitsland. De luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van Memmingen, een stad in de deelstaat Beieren, en op ongeveer 70 kilometer ten zuidwesten van München. De luchthaven is gemakkelijk te bereiken via de A96, de hoofdweg van München naar Lindau.

Allgäu Airport Memmingen is vooral populair bij low-cost carriers en biedt vluchten naar verschillende bestemmingen in Europa. De luchthaven heeft één terminalgebouw met een capaciteit voor ongeveer twee miljoen passagiers per jaar. In het terminalgebouw zijn winkels, restaurants, een reisbureau en een wisselkantoor beschikbaar voor passagiers. Er is ook een parkeerterrein met ruimte voor zowel korte als lange parkeerplaatsen.

Vanaf Allgäu Airport Memmingen kun je vluchten nemen naar verschillende bestemmingen in Europa, zoals Barcelona, Boekarest, Krakau, Lissabon en Praag. De luchthaven is ook goed verbonden met andere steden in Duitsland, zoals Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg en München. Er zijn ook chartervluchten beschikbaar naar populaire vakantiebestemmingen zoals de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije.

Allgäu Airport Memmingen is een kleine, gemakkelijk toegankelijke luchthaven die vooral populair is bij passagiers die op zoek zijn naar betaalbare vluchten naar verschillende bestemmingen in Europa. De luchthaven biedt een aantal voorzieningen om het reisproces voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken, waaronder winkels, restaurants en een wisselkantoor. Er is ook een parkeerterrein beschikbaar voor passagiers die met de auto naar de luchthaven reizen.

  • Nieuws over Memmingen Allgau Airport
  • Geen nieuws gevonden.

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Malaga AirportMálaga
Alicante-Elche AirportAlicante
London Stansted AirportLonden
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Sarajevo International AirportSarajevo
Naples International AirportNápoli
Valencia AirportValencia
Thessaloniki AirportThessaloniki
To top