Franz Josef Strauss

Franz Josef Strauss bevindt zich in München, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf München.


Tijd
Land Duitsland
IATA MUC
ICAO EDDM
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf München naar Amsterdam is het 47 minuten minuten vliegen. De afstand is 664 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 42 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Franz Josef Strauss wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In München gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Franz Josef Strauss elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Franz Josef Strauss is MUC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.