Sur Reina Sofia

Sur Reina Sofia bevindt zich in Tenerife, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tenerife.


Tijd
Land Spanje
IATA TFS
ICAO GCTS
Tijdzone Atlantic/Canary

Vanaf Tenerife naar Amsterdam is het 4 uur en 50 minuten minuten vliegen. De afstand is 3224 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 41 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sur Reina Sofia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tenerife gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sur Reina Sofia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sur Reina Sofia is TFS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Sur Reina Sofia.