Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich in Amsterdam, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Amsterdam.


Tijd
Land Nederland
IATA AMS
ICAO EHAM
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf Amsterdam naar Amsterdam is het 23 minuten minuten vliegen. De afstand is 0 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 34 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Amsterdam Airport Schiphol wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Amsterdam gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Amsterdam Airport Schiphol elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Amsterdam Airport Schiphol is AMS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.