John F Kennedy International

John F Kennedy International bevindt zich in New York, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf New York.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA JFK
ICAO KJFK
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Brussels AirportBrussel
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Orlando International AirportOrlando
Copenhagen AirportKopenhagen
Munich International AirportMünchen
Prague Vaclav Havel AirportPraag
Mohammed V International AirportCasablanca
Dublin AirportDublin

Vanaf New York naar Amsterdam is het 7 uur en 57 minuten minuten vliegen. De afstand is 5848 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 7 uur en 0 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar John F Kennedy International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In New York gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op John F Kennedy International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van John F Kennedy International is JFK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
United Airlines
Delta Air Lines
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over John F Kennedy International.