Washington Dulles International

Washington Dulles International bevindt zich in Washington, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Washington.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA IAD
ICAO KIAD
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Wichita Mid-Continent AirportWichita
Newark Liberty International AirportNewark
Morristown Municipal AirportMorristown
Logan International AirportBoston
Van Nuys AirportVan Nuys
Baltimore-Washington International AirportBaltimore
John Glenn Columbus International AirportColumbus
Palm Beach International AirportWest Palm Beach
McGhee Tyson AirportKnoxville
John F. Kennedy International AirportNew York

Vanaf Washington naar Amsterdam is het 7 uur en 23 minuten minuten vliegen. De afstand is 6206 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 7 uur en 26 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Washington Dulles International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Washington gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Washington Dulles International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Washington Dulles International is IAD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
United Airlines
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Brussels Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Washington Dulles International.