Eindhoven Airport

Eindhoven Airport bevindt zich in Eindhoven, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Eindhoven.


Tijd
Land Nederland
IATA EIN
ICAO EHEH
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf Eindhoven naar Amsterdam is het 30 minuten minuten vliegen. De afstand is 104 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 29 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Eindhoven Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Eindhoven gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Eindhoven Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Eindhoven Airport is EIN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.