Robert Gray AAF

Robert Gray AAF bevindt zich in Killeen, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Killeen.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA GRK
ICAO KGRK
Tijdzone America/Chicago

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Louis Armstrong New Orleans International AirportNew Orleans
Miami International AirportMiami
George Bush Intercontinental AirportHouston
Portsmouth International Airport at PeasePortsmouth
Dallas/Fort Worth International AirportDallas-Fort Worth
Baltimore-Washington International AirportBaltimore
Washington Dulles International AirportWashington, DC

Vanaf Killeen naar Amsterdam is het 10 uur en 38 minuten minuten vliegen. De afstand is 8105 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 10 uur en 43 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Robert Gray AAF wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Killeen gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Robert Gray AAF elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Robert Gray AAF is GRK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Andes Lineas Aereas
American Airlines
Alaska Airlines
Gulf Air
Envoy Air

Er is momenteel geen nieuws over Robert Gray AAF.