Austin-bergstrom International

Austin-bergstrom International bevindt zich in Austin, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Austin.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA AUS
ICAO KAUS
Tijdzone America/Chicago

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Orlando International AirportOrlando
Washington Dulles International AirportWashington, DC
Logan International AirportBoston
London Heathrow AirportLonden
Scholes FieldGalveston
Punta Cana International AirportPunta Cana
John F. Kennedy International AirportNew York
Miami International AirportMiami
Newark Liberty International AirportNewark
Bob Hope AirportBurbank

Vanaf Austin naar Amsterdam is het 10 uur en 43 minuten minuten vliegen. De afstand is 8171 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 10 uur en 47 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Austin-bergstrom International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Austin gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Austin-bergstrom International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Austin-bergstrom International is AUS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Southwest Airlines
American Airlines
Alaska Airlines
Spirit Airlines
Envoy Air

Er is momenteel geen nieuws over Austin-bergstrom International.