Modlin

Modlin bevindt zich in Nowy Dwor Mazowiecki, Polen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nowy Dwor Mazowiecki.


Tijd
Land Polen
IATA WMI
ICAO EPMO
Tijdzone Europe/Warsaw

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Chisinau International AirportChişinău
Alicante-Elche AirportAlicante
Thessaloniki AirportThessaloniki
London Stansted AirportLonden
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Roma Ciampino AirportRome
Cologne Bonn AirportKeulen
Treviso AirportVenetië
Vienna International AirportWenen

Vanaf Nowy Dwor Mazowiecki naar Amsterdam is het 1 uur en 16 minuten minuten vliegen. De afstand is 1076 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 20 minuten.

Als je vliegt naar Polen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Modlin wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Zloty (valutacode PLN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nowy Dwor Mazowiecki gebruiken ze type C / E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Modlin elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Modlin is WMI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Ryanair Sun
Ryanair UK
Air Moldova
Pacific Wings

Er is momenteel geen nieuws over Modlin.