John Paul II Balice International

John Paul II Balice International bevindt zich in Krakow, Polen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Krakow.


Tijd
Land Polen
IATA KRK
ICAO EPKK
Tijdzone Europe/Warsaw

Vanaf Krakow naar Amsterdam is het 1 uur en 16 minuten minuten vliegen. De afstand is 1074 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 17 minuten.

Als je vliegt naar Polen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar John Paul II Balice International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Zloty (valutacode PLN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Krakow gebruiken ze type C / E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op John Paul II Balice International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van John Paul II Balice International is KRK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over John Paul II Balice International.