Colorado Springs

Colorado Springs bevindt zich in Colorado Springs, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Colorado Springs.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA COS
ICAO KCOS
Tijdzone America/Denver

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Bradley International AirportHartford
San Francisco International AirportSan Francisco
Philadelphia International AirportPhiladelphia
Dallas/Fort Worth International AirportDallas-Fort Worth
Eppley AirfieldOmaha
Denver International AirportDenver
Durango-La Plata County AirportDurango
Santa Barbara Municipal AirportSanta Barbara
Austin-Bergstrom International AirportAustin
Cincinnati Municipal Lunken AirportCincinnati

Vanaf Colorado Springs naar Amsterdam is het 9 uur en 18 minuten minuten vliegen. De afstand is 7817 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 9 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Colorado Springs wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Colorado Springs gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Colorado Springs elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Colorado Springs is COS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Southwest Airlines
Air Canada
Lufthansa
Lufthansa Cargo
SkyWest Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Colorado Springs.