Marseille Provence Airport

Marseille Provence Airport bevindt zich in Marseille, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Marseille.


Tijd
Land Frankrijk
IATA MRS
ICAO LFML
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Angads AirportOujda
Fes-Saiss AirportFes
München AirportMünchen
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Mikonos AirportMykonos Island
Santorini AirportSantorini Island
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Heraklion International AirportHeraklion

Vanaf Marseille naar Amsterdam is het 1 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 987 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Marseille Provence Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Marseille gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Marseille Provence Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Marseille Provence Airport is MRS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Volotea
Air France
Air Canada
Brussels Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Marseille Provence Airport.